skip to main
|
skip to sidebar
Dobre rady Babci Asi
Najlepsze porady na wszelkie okazje
poniedziałek, 17 sierpnia 2009
CO ZROBIĆ Z PRZESOLONĄ POTRAWĄ
Przesoloną potrawę można "uratować", gdy wrzucimy do niej parę plasterków surowego
ziemniaka
i kromkę
suchego chleba
. Po dziesięciu - piętnastu minutach trzeba je wyjąć.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Szukaj na tym blogu
Archiwum bloga
►
2010
(5)
►
października
(1)
►
września
(1)
►
lutego
(2)
►
stycznia
(1)
▼
2009
(60)
►
listopada
(4)
►
października
(14)
►
września
(16)
▼
sierpnia
(13)
GDY BUTY FARBUJĄ
CZYSZCZENIE PILNICZKA DO PAZNOKCI
CO ZROBIĆ, ŻEBY CIASTO Z OWOCAMI NIE MIAŁO ZAKALCA
A TERAZ COŚ O PRZYRZĄDZANIU RYB
CO ZROBIĆ, ABY RYBY STRACIŁY BRZYDKI ZAPACH.
JAK POZNAĆ CZY RYBA JEST ŚWIEŻA CZ.2
JAK SPRAWDZIĆ CZY RYBA JEST ŚWIEŻA
CO ZROBIĆ Z PRZESOLONĄ POTRAWĄ
CO ZROBIĆ JAK WYBUCHNIE MAŁY POŻAR W KUCHNI
CO ZROBIĆ, GDY CIASTO SIE NIE UDA?
CO ZROBIĆ GDY ŻELAZKO SIĘ PRZYPALI
JAK DŁUŻEJ ZACHOWAĆ ŚWIEŻOŚĆ SAŁATY, KOPERKU I NATKI
CO ZROBIĆ, GDY ROBIĄ SIĘ POTÓWKI I ODPARZENIA
►
lipca
(2)
►
czerwca
(2)
►
maja
(6)
►
kwietnia
(3)
Ciekawe strony
choroba Alzheimera
porady kulinarne
zioła i przyprawy
Moja Książka Kucharska
Blog o Gran Canarii
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz