skip to main
|
skip to sidebar
Dobre rady Babci Asi
Najlepsze porady na wszelkie okazje
poniedziałek, 26 października 2009
CO ZROBIĆ Z WIĘKSZĄ ILOŚCIĄ IMBIRU
Dopiero dowiedziałam się, że
imbir
można zamrażać i czym prędzej spieszę, żeby was o tym poinformować. Zaraz podzieliłam mój
imbirek
na części i do zamrażarki. Przynajmniej się nie zepsuje. Przecież nie używam go codziennie i do wszystkich potraw.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Szukaj na tym blogu
Archiwum bloga
►
2010
(5)
►
października
(1)
►
września
(1)
►
lutego
(2)
►
stycznia
(1)
▼
2009
(60)
►
listopada
(4)
▼
października
(14)
CO ZROBIĆ Z BRUDNYMI RĘKAMI OD SMARÓW I OLEJÓW?
ODŚWIEŻANIE ZIEMNIAKÓW
CO ZROBIĆ Z WIĘKSZĄ ILOŚCIĄ IMBIRU
KLAROWANE MASŁO
JAK WYCZYŚCIĆ KUBECZKI
CO ZROBIĆ, ŻEBY MIEĆ CZYSTE RĘCE PO OBIERANIU OWOCÓW?
MYJEMY TERMOS
JAK ROZDZIELIĆ SZKLANKI?
JAK BEZBOLEŚNIE WYCIĄGNĄĆ DRZAZGĘ
CO ZROBIĆ, GDY ZOSTANĄ NAM BIAŁKA JAJEK?
CO ZROBIĆ, ŻEBY BAKALIE W CIEŚCIE NIE OPADŁY?
MASZ PROBLEMY Z ODDAWANIEM MOCZU, CO ROBIĆ?
CO ROBIĆ GDY UKĄSI CIĘ OSA LUB INNY OWAD?
JAK OSŁONIĆ ORGANIZM PRZED ANTYBIOTYKAMI
►
września
(16)
►
sierpnia
(13)
►
lipca
(2)
►
czerwca
(2)
►
maja
(6)
►
kwietnia
(3)
Ciekawe strony
choroba Alzheimera
porady kulinarne
zioła i przyprawy
Moja Książka Kucharska
Blog o Gran Canarii
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz